BoobeeFoodee – ideje za raznolike jedi za najmlajše

Zgodba BoobeeFoodee je pravzaprav podobna marsikateri zgodbi ozaveščenih mamic, ki so želele za svoje otroke najboljše, najbolj zdravo, najbolj slastno prehrano. Tudi moj BoobeeFoodee se je rodil kot sprva ljubiteljski projekt, ki pa je hitro prerasel okvirje svojega namena in danes združuje že več kot 20.000 navdušenih sledilcev.

Sem mama Klavdija, ki rada vihtim kuhalnico in vsak dan čaram nove jedi za najmlajše. Sem tudi certificirana prehranska strokovnjakinja, ki se aktivno in poglobljeno ukvarjam z otroško prehrano že nekaj let. Ljubezen do tega je najprej zrasla iz potrebe uvajati zdravo in raznoliko hrano svojemu sinku. Izkušnje so se kopičile, znanje se je bogatilo in danes vam lahko v hipu stresem iz rokava ogromno predlogov, prilagojenih vašim potrebam in okusu.

Le najboljše za naše najmlajše

Od prvega recepta, ki je nastal daljnega avgusta 2013 pa do danes, se je rodila obilica receptov za najmlajše in za mlade družinice, ki ob stresnem vsakdanjiku velikokrat ne vedo, kaj in kako kombinirati, da bo jed za najmlajše okusna, zdrava, a hkrati preprosta. V tem času so nastale tudi tri knjigice z recepti, od teh bo tista za dojenčke za uvajanje goste hrane kmalu že četrtič ponatisnjena. Mlade družine so knjigice in recepte zelo toplo sprejele in se vedno znova vračajo po navdih, skupaj razrešimo kakšno dilemo, se nasmejemo, ko kdaj kaj ne uspe in si delimo nasvete.

Kuham v oazi miru

Če me kdo vpraša, ali mi je težko vsak dan kuhati, se običajno le nasmejem, saj me moja čarobna kuhinja pravzaprav sprosti, je moja oaza miru. Z največjim veseljem ustvarjam nove jedi, pri tem je vodilo vedno: enostavno, lokalno, sezonsko. Tako v mojih receptih sredi zime ne bo paprik in bučk, najpogosteje pa sestavine poiščem kar na tržnici Šiška.
Zdrav obrok se namreč začne pri osnovnih sestavinah – kupljeni, že pripravljeni obroki večino časa ne sodijo vanj. Uživamo lokalno, domačo, poznano, pravo kvalitetno hrano s poreklom.

 

BoobeeFoodee, Atypical, Klavdija Kosič, s.p.


Milana Majcna 10
1000 LJUBLJANA
TEL:040 518 519

SPLETNA STRAN: https://www.boobeefoodee.si/blog/
FB:https://www.facebook.com/Boobeefoodee
Instagram:https://www.instagram.com/boobeefoodee/