Narezki.si – okusi doline Soče v Šiški

Smaragdna reka Soča, ki teče čez eno izmed najbolj neokrnjenih dolin, je zagotovo eden najlepših prizorov, ki jih je moč videti v Sloveniji. Daleč od mestnega vrveža Posočje ponuja ogromno priložnosti za sprostitev, zabavo in aktivno preživljanje prostega časa. Zaradi svoje neokrnjene narave dolina ponuja tudi pester izbor odlične lokalne kulinarike.

Okusne mesne dobrote iz Posočja lahko sedaj najdete tudi v Šiški. Pred dvema letoma smo v spodnji Šiški ustanovili delikateso z istoimensko spletno stranjo Narezki.si. Delikatesa ponuja pester izbor mesnin Mesarije Kragelj iz majhne vasice Sela pri Volčah, ki je oddaljena le kakšen kilometer od Mosta na Soči. Ponudbo mesnin pa dopolnjujemo s siri iz Mlekarne Planika.

Naročite najslastnejše narezke na dom

Nudimo veliko izbiro narezkov za družine, prijatelje in sodelavce. S svojo ponudbo navdušimo tudi najbolj izbirčne. Izbirate lahko med že priporočenimi narezki ali pa vam jih pripravimo po vaših željah. V ponudbi imamo različne primorske salame oz. šalame, kot jim sami radi rečemo, pršut, panceto, suhe klobase, tolminski želodec, goveji pršut, vratovino, dimljeni pečen vrat, princeso mexicano, šunko, ogrsko salamo, zaseko in hrustljavčke (ocvrte svinjske kožice – klasične, s čebulo ali s čilijem). Narezke dopolnjujemo s slovenskimi siri in najrazličnejšo sezonsko zelenjavo.

Narezki malo drugače

Če organizirate prav posebno zabavo ali pogostitev, lahko goste presenetite z BOX narezkom. Izbirate lahko med različnimi BOX narezki: BOX narezek za vaju, BOX narezek za ekipo, BOX narezek za sodelavce ali sodelavke ter BOX narezek različnih sirčkov. BOX narezki so sestavljeni iz različnih mesnin in dopolnjeni s sezonskim sadjem, zelenjavo, oreščki ali krekerji. Pogostitev lahko popestrite s slastnimi kanapeji ali obloženimi kruhki. Za vas lahko pripravimo različne mesne, vegetarijanske in brezglutenske kanapeje. Pred kratkim pa smo v ponudbo dodali še kanapeje z lososom.

 

Najokusnejše darilo daleč naokoli

Čez vse leto imamo v redni ponudbi tudi različne darilne pakete. Svoje najbližje ali poslovne partnerje lahko razveselite z mesninami in siri, ki so pakirani v lični škatli s pridihom domačnosti. Darilne pakete pa lahko prilagodimo tudi po vaših željah.

Narezki.si so veliko več kot delikatesa. Naše mesnine so vzljubili sosedi v lokalnem okolju v spodnji Šiški, po dobro salamo pa se stranke pripeljejo iz celotne Ljubljane in tudi širše okolice. S svojo ponudbo mesnin, ki so sušene na primorski burji, skušamo pričarati zadovoljstvo vsem, ki jih okušajo prvič. In ta prvič, zagotovo ni zadnjič.

 

Narezki.si


Alešovčeva  30
1000 LJUBLJANA
TEL:064 111 064
info@narezki.si

SPLETNA STRAN:www.narezki.si
FB:https://www.facebook.com/narezki.si
Instagram:@narezki.si