Foto Delavnica – že 31 let za vas razvijamo lepe fotografije

Zgodba Foto Delavnice se je začela s prvo foto ”mašino” (kot radi rečemo v fotografskem žargonu) na podstrehi družinske hiše. Strast do lepih fotografij je gnala prve odločitve o začetku fotografskega studia, še preden smo poiskali nove prostore na različnih lokacijah v Šiški. Trudimo se, da bi predstavljali pomemben člen lokalnega okolja – kako tudi ne, saj preko razvijanja fotografij prisostvujemo na nekaterih najpomembnejših življenjskih prelomnicah naših strank, kot je recimo poroka, rojstni dan ali prvi šolski dan; z vami spremljamo dogodivščine v znanih in neznanih krajih na potovanjih širom sveta; nudimo darila, ki nosijo osebno noto med darovalcem in prejemnikom; ter, ne nazadnje, starim fotografijam prababic in pradedkov v najlepših “gvantih” vdihnemo novo življenje.

Izdelavi lepih fotografij smo predani z vsem srcem. Naš Bojči, ki ga vse stranke že dobro poznajo, vsako fotografijo skrbno pregleda. Doda ”malo rdeče in rumene”, popravi svetlobo, naredi lep izrez in poskrbi, da bo vsako fotografijo razvil v najlepši luči.

Razvite fotografije vzbudijo posebne občutke

Kljub dejstvu, da dandanes velika večina posnetih fotografij ne ugleda luči dneva v fizični obliki, temveč ostane zakopana v megabajtih računalnikov in telefonov, v Foto Delavnici še vedno verjamemo v pomembnost razvitih fotografij. Digitalna revolucija je seveda močno zaznamovala tudi fotografijo, a nečesa ne more spremeniti: občutka in mravljincev po celem telesu, ko v predalu najdeš album s starimi fotografijami svojega otroštva, mladostne norosti, potovanj, poroke, neštetih rojstnih dni ter fotografij s svojimi prijatelji. Resda malce zbledijo in izgubijo prvoten sijaj, morda so nekoliko pomečkane, a nekaj velja kot pribito: spomnijo nas na tiste lepe, nore, čudovite, vznemirljive trenutke svojega življenja in se zavemo vsega lepega, kar smo že doživeli. V nas obudijo hvaležnost za ljudi, ki nas spremljajo v življenju v dobrem in slabem. Razvita fotografija je več kot le to: je ujeti trenutek, je neprecenljiva izkušnja, je ohranjen spomin. Dovolite sebi in nam, da razvijemo vaše digitalne fotografije. Naj jih ne ogrožajo računalniški virusi. Naj zasijejo, spomnijo, osrečijo.

Ugodimo vašim željam

V Foto Delavnici, koronavirusu navkljub, nudimo določene storitve. Obiščete nas lahko, če potrebujete fotografijo za osebni dokument. Predhodno naročanje ni potrebno, odprti smo vsak dan med 9. in 12. uro. Lahko pa nas tudi pokličete in se dogovorimo za termin izven navedenega delovnega časa. Izdelava fotografij za osebni dokument traja 15 minut. Prav tako lahko osebno prevzamete razvite fotografije, ki nam jih pošljete preko spleta. Do 10. januarja 2021 lahko izkoristite našo posebno akcijo 200 fotografij 10×15 samo 22 € + darilo: 10 motivacijskih kartic. Če potrebujete darila, koledar s svojimi fotografijami, okvirje, albume ali voščilnice, nas kontaktirajte. Potrudili se bomo in vam pomagali pripraviti osebno darilo za vaše najdražje.

FOTODELAVNICA


Bojan Splichal s.p.
Pavšičeva 4
1000 LJUBLJANA
TEL:01/518-53-10
info@fotodelavnica.si

SPLETNA STRAN:www.fotodelavnica.si
FB:https://www.facebook.com/delavnicafoto
Instagram:@fotodelavnica