AJURJOGA – ravnovesje uma in telesa

Ajurjoga, center ajurvede in joge, deluje od leta 2014 in kot prvi v Sloveniji združuje starodavne vedske znanosti ajurvede in joge v celosten, naraven ter individualen pristop k ravnovesju telesa in uma.

Ajurveda: znanost o življenju

Ajurveda je najstarejši medicinski sistem na svetu in čeprav izhaja iz Indije, njene 5.000 in več let stare zakonitosti o naravi in človeku še vedno veljajo za izredno cenjeno po celem svetu. V tisočletjih delovanja je dokazala svojo veličino pri zdravstveni preventivi in zdravljenju na naraven način. Ajurveda je znanost o življenju, kjer z individualno določenim življenjskim slogom, prehrano in zelišči izboljšamo počutje in zdravje. V centru ajurvede in joge Ajurjoga nudimo storitve za celostno ravnovesje: ajurvedsko diagnostiko in svetovanje, ajurvedske masaže, trgovino z eko ajurvedskimi zelišči ter naravno kozmetiko, ajurvedske kuharske tečaje, zvočne terapije s himalajskimi posodami in enoletno izobraževanje iz uporabne ajurvede.

Joga: znanost o umirjanju uma

Joga ima pozitivne učinke tudi na telo, ne samo na um. Učimo sproščanja, pravilnega dihanja, izvajanja telesnih položajev in meditacije. V našem centru nudimo: tečaje tradicionalne joge za začetnike in nadaljevalce, za starejše, ajurvedsko jogo, trgovino z jogijskimi pripomočki in enoletno, 300-urno izobraževanje za učitelja joge.

Center vodim Kaja Kastner Yadav, mednarodno certificirana svetovalka ajurvede in učiteljica joge. Jogo vadim od leta 1993, učiteljski tečaj joge pa sem opravila leta 2004. Takrat sem se spoznala z ajurvedo, leta 2014 pa sem diplomirala na enoletnem, rezidenčnem študiju na Ajurvedskem Inštitutu v ZDA. V studiu Ajurjoga mi pomaga mož Rajendra Kumar Yadav, ki prihaja iz Indije. Najini ekipi največ pomeni, da je vsaka stranka zadovoljna in odide z nasmehom na obrazu.

Za letošnje obdarovanje smo pripravili darilne pakete z ajurvedskimi izdelki in kozmetiko ter bone za storitve, s katerimi vstopite v svet ajurvede!

 

AJRUJOGA – center ajurvede in joge


Vodnikova 187
TPC Koseze, 1. nad.
1000 LJUBLJANA
TEL: 040 613 963

SPLETNA STRAN: https://ajurjoga.si/
FB:https://www.facebook.com/ajurjoga.ajurveda.joga.center
Instagram: @ajurjoga