SEKOM GRAFIKA – skupaj do uresničitve vaših idej

Sekom grafika je družinsko podjetje, ki ustvarja že 30 let. Skupaj s podjetjem so rasli tudi naši otroci, ki ga zdaj pomagajo soustvarjati. Od uvoza različnih izdelkov v začetnih letih delovanja smo se preusmerili v knjigoveštvo, vezavo diplomskih nalog, grafično oblikovanje, tisk na majice, personaliziran darilni program, transkripcijo in druge grafične dejavnosti.

Pogumno in srčno naprej

Čez vsa leta je naše vodilo oseben pristop in uresničevanje vaših ustvarjalnih idej. Najbolj smo veseli pozitivnih odzivov in trudimo se, da vsi od nas odidete vsaj malenkost boljše volje, kot ste bili pred tem.

V zadnjem letu smo se zaradi omejevanja obiskovalcev osredotočili na spletno prodajo, upamo pa, da se kmalu spet vidimo v živo. Trenutno sprejemamo naročila preko elektronske pošte info@sekom-grafika.si ali spletne strani www.sekom-grafika.si. Naročilo vam pošljemo na dom ali ga osebno (brezkontaktno) prevzamete na prevzemnem mestu na našem naslovu.

Z vami smo ob vseh posebnih priložnostih

Številni študentje so nam že zaupali izdelavo svojih diplomskih in drugih zaključnih nalog. Pri nas dobijo vse na enem mestu: lektoriranje, tehnično urejanje, tisk in vezavo. Nudimo cel paket personaliziranih izdelkov: tiskovine in grafično oblikovanje za različne priložnosti (rojstni dnevi, poroke, obletnice …), izvirna darila (karte, lončki, majice, sestavljanke, knjige, laserski izrez …). Za več informacij o storitvah in izdelkih vas vabimo, da pobrskate po naši spletni strani.

Skupaj s podjetjem so rasli tudi naši otroci, ki ga zdaj pomagajo soustvarjati.

Vezava diplomskih nalog: Vežemo diplomske naloge in naredimo zaključevanje študija študentom bolj prijetno.

Poročna vabila: Skupaj obeležujemo posebne priložnosti – izdelujemo tiskovine (vabila, zahvale …) za poroko in druge priložnosti.

Tisk na torto: Rojstnodnevno praznovanje s posebno torto, ki ima na vaflju natisnjeno sliko.

Tisk na lončke: Doma ali v gorah, mi smo z vami.

Knjigoveštvo: Za vse umetniške duše, ki uživajo v pisanju, lahko izdelamo knjigo od A do Ž.

Laserski izrez: Leseni izdelki prinašajo košček narave v dom.

 

SEKOM GRAFIKA D.O.O.


Podjunska ulica 17
1000 LJUBLJANA
TEL: 040 665 405

SPLETNA STRAN: www.sekom-grafika.si
FB: https://www.facebook.com/sekom.grafika
Instagram: @sekom.grafika