KRESNIČKA – z vami že od leta 1968

Pred leti znana gostilna in slaščičarna, danes slaščičarna in kavarna, znana po domačnosti. Kresnička, ki slovi po svoji tradiciji in srčnosti, je stičišče mladih, malo starejših in vsega sladkega. Je kavarna in slaščičarna z več kot 50-letno tradicijo. Je prostor, kjer se za trenutek ustavi čas in kjer se uživa v drobnih stvareh. Ponujamo vam slastne torte in slaščice, osvežujoč sladoled, dišečo kavo, omogočamo pa tudi možnost spletnega naročanja klasičnih okusov tort s prevzemom v Kresnički in plačilom po povzetju ter omogočamo tudi dostavo.

Novo poglavje

Tako kot je leto 2020 spremenilo vsa naša življenja, se je tudi v Kresnički v začetku leta začela pisati nova zgodba, ki je korenito spremenila Kresničko. Z novo, mlado ekipo je prišel nov pozitiven duh željan pripeljati najboljše okuse, hkrati pa obdržati domačnost.

V tem nezavidljivem letu ste bili vedno z nami, mi pa smo se trudili za vaše zadovoljstvo in vas presenečali z novimi okusi skozi celo leto. In še smo tu za vas, vsak dan od 7.30 do 20.30 vas pričakamo z nasmehom in pozitivno energijo.

Kresnička prisega na bogate in kremaste okuse.

Torte za vsako priložnost

Pocrkljajte svoje najdražje ob njihovih najpomembnejših življenjskih trenutkih z okusom sladkosti življenja. Po vaših željah pripravimo torte po naročilu za različne priložnosti, kot so poroke, rojstni dnevi, obletnice, prazniki ali kar tako za sladek dan. Ob najpomembnejših življenjskih trenutkih svoje najdražje radi razvajamo s sladkimi radostmi. Pri nas vam pri tem pomagamo in ustvarimo sladke pregrehe po vaših željah za dih jemajoče spomine. Naša slaščičarka lahko spremeni okusno torto v umetniško delo, poleg tega pa pripravljamo tudi praznično ponudbo, kuhamo odlično kavo in izdelujemo domači sladoled.

V Kresnički pri izdelavi tort uporabljajo dnevno sveže sestavine najboljše kvalitete.

Za torto po naročilu nas pokličite na 051 603 308 ali nam pišite na info@kresnicka.si, prav tako pa vas vabimo k ogledu spletne trgovine.

Kresnička


Podutiška 26
1000 LJUBLJANA

TEL: 051 603 308

SPLETNA STRAN: http://kresnicka.si/
FB: https://www.facebook.com/Kresnickaa 
Instagram: @kresnicka.k