GOSTILNICA GOGI – Jem domače in dobro

Smo mala družinska gostilnica, ki je na slovenski trg gastronomije stopila februarja leta 2020. Smo neznosno hvaležni svojim rednim gostom, ki nam pomagajo v teh težkih časih. Ob tem pa se veselimo tudi vseh novih, ki nam bodo še zaupali!

Ponujamo domače slovenske in bolgarske specialitete.

Ste že slišali za naš slogan “Okusi od Črnega morja do Triglava”? Če še niste, vas vabimo k naročilu in prepričali se boste, zakaj so bolgarski čevapčiči ali bolgarska kjufteta iz 100 % slovenske svinjine v hišni bombeti s krompirčkom za samo 4.90 € oz. 6.90 € edina jed, po kateri vam ne bo žal, da ste preveč pojedli. Če ste ljubitelj enolončnic, smo ravno tako pravi naslov za vas! Ponujamo širok nabor slovenskih, bolgarskih in ostalih balkanskih enolončnic, ki vam jih vedno postrežemo s slastnim hišnim kruhom. Med njimi je najbolj popularna “Piščančja kavrma”, ki jo najdete v naši redni ponudbi. Če ste bolj mediteranski tip gurmana, se pustite zapeljati našim rižotam, ki so po mnenju naših gostov razred zase. Ponudimo jih s piščancem, z govedino, z lososom ali z repki kozic.

Dostava ali osebni prevzem

Všečkajte našo stran, spremljajte dnevno ponudbo pripravljenih domačih jedi, pokličite nas na 070 600 690, mi pa vam vse dostavimo v najkrajšem možnem času (na območju Šiške, Bežigrada in Viča), ob upoštevanju varnostnih ukrepov in s širokim nasmehom na obrazu. Ne spreglejte tudi naše redne ponudbe!

Če ste v naši bližini, nas lahko tudi pocukate za rokav in jedi osebno prevzamete!

Za Vas smo odprti od ponedeljka do sobote od 10. do 17. ure!

 

Gostilnica Gogi – LJ Šiška


Cesta v Kleče 16
1000 LJUBLJANA

TEL: 070 600 690

FB: Gostilnica Gogi – LJ Šiška
Instagram: @gostilnica.gogi.lj.siska