BOENNIUM – Življenje v novem tisočletju

V podjetju Boennium se ukvarjamo z oddajanjem lastnih nepremičnin ter s posredovanjem pri nepremičninskih poslih za naše naročnike. Specializirani smo predvsem za področje Ljubljane in okolice, z oddajanjem lastnih nepremičnin pa se ukvarjamo že več kot 20 let. Zaradi ljubezni do nepremičnin, zadovoljnih naročnikov ter poznavanja nepremičninskega trga smo pred leti dejavnost dopolnili tudi s posredovanjem v prometu z nepremičninami, ker lahko na ta način z našim znanjem pomagamo drugim pri izpolnitvi njihovih želja, pa naj bo to prodaja ali nakup nepremičnine, oddaja ali najem oziroma svetovanje pri nakupu investicijskih nepremičnin.

Ime podjetja ima zanimivo zgodbo: V začetku svoje kariere sem bila zaposlena v danskem podjetju, kjer sem spoznala tudi moža in se zaljubila v nordijski dizajn. To je botrovalo tudi imenu podjetja: BO – po dansko živeti, MILLENNIUM – tisočletje, torej živeti v novem tisočletju, na način, ki je prilagojen vsakemu posamezniku.

Eva Klemenčič

Za zadovoljstvo naročnika skrbimo tako, da se z naročnikom najprej pogovorimo o njihovih željah, zastavimo cilje ter poiščemo pot in korake do zastavljenega cilja. Pri tem analiziramo razmere na trgu, izdelamo marketinško strategijo in aktivno tržimo nepremičnino. Ko zadeve preidejo v fazo pogajanj, poskušamo doseči najboljši možen kompromis za vse strani. Vseskozi pa skrbimo za čim bolj enostavne, transparentne in varne postopke. Po potrebi sodelujemo s pravniki, arhitekti, gradbeniki, notarji, cenilci in drugimi partnerji, ki so ključni pri doseganju zastavljenih ciljev.

Osebni pristop in dobro poznavanje trga, kvalitetna pravna služba ter uporaba naprednih marketinških pristopov pri trženju nepremičnin so prednosti, ki jih lahko ponudimo našim naročnikom.

Za brezplačen telefonski razgovor se lahko naročite po telefonu: 041/714-800 ali po elektronski pošti: info@boennium.com. Veseli bomo vašega klica!

Vsem želimo prijetne praznike ter uspešno leto, ki prihaja!

Eva Klemenčič, lastnica nepremičninske agencije/nepremičninska posrednica

 

Boennium, Eva Klemenčič s.p.


Malgajeva 7
1000 LJUBLJANA

http://www.boennium.com/
TEL: 041/714-800

FB: https://www.facebook.com/evaklemencicrealestate/